Yayınlanma Tarihi: 19 Ağustos 2014 Salı

Rektörümüz Üniversitede Yapılan Çalışmalarla İlgili Uslu’yu Bilgilendirdi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret ederek Üniversitemizde yürütülen çalışmalar hakkında genel bilgilendirmede bulundu.

Üniversitemiz öğrenci sayısının 15.000’e ulaştığını ve Üniversitemizin en çok tercih edilen  üniversiteler arasında yer aldığını belirterek “alt yapımızın tamamlanmasıyla daha da büyüyeceğiz” diyen Rektörümüz Prof. Dr.  Alkan, Üniversitemiz Kuzey Kampüsü ihalesinin de tamamlandığını ifade ederek “Hitit Üniversitesi olarak gerek eğitim/öğretim, gerekse bilimsel çalışmalar ve gerekse de fiziksel alt yapı noktasında çok önemli gelişmeler kat ettik. Kuzey Kampüsümüzün ihalesi tamamlandı ve temel atma noktasına geldik. Üniversitemizde yaptığımız tüm çalışmalarda her zaman destekçimiz oldunuz. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan ayrıca Kasım ayında gerçekleştirilmesi planlanan “Sürgünün 70. Yılında Ahıska Türkleri” isimli uluslararası sempozyum ile ilgili yapılan hazırlıklar hakkında da Uslu’ya bilgiler verdi.

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu da yapılan bilgilendirilme toplantısından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, “Üniversitemizde her geçen yıl öğrenci sayısının artması ve tercih edilebilir üniversiteler arasında yer almamız son derece önemli. İlimiz ve Üniversitemiz için önem arz eden Kuzey Kampüsümüzün ihalesinin tamamlanmasıyla hızla çalışmalar başlayacak ve Üniversitemiz daha da büyüyecek. Çorum ailesi olarak koordineli ve ekip çalışmasının meyvelerini hep birlikte alıyoruz. İlimize ve bölgemize hayırlı ve uğurlu olsun. Ahıska Türkleri için hazırlanan “Sürgünün 70. Yılında Ahıska Türkleri” uluslararası sempozyum için gerekli katkıyı sağlayacağız. ” dedi. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube