Yayınlanma Tarihi: 11 Eylül 2014 Perşembe

WUC 2016 Organizasyon Toplantısının İlki Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Rektörlük Senato Salonu’nda 2016 Üniversitelerarası Dünya Güreş Şampiyonası Organizasyonun ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; TÜSF Asbaşkanı Doç. Dr. Atilla Pulur, TÜSF Genel Sekreteri Erdoğan Çelebi ile Üniversitemiz BESYO Müdürü Doç. Dr. Faruk Yamaner, BESYO Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Erkan Demirkan, BESYO Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hasan Eker ve Üniversitemiz Genel Sekreteri Erdal Kanık katıldı.

2016 Üniversitelerarası Dünya Güreş Şampiyonası’na (WUC 2016) ilişkin konuların ele alındığı toplantıda, WUC 2016 Organizasyonunda yapılacak olan faaliyetler görüşülerek geleceğe yönelik öneriler değerlendirildi.