Yayınlanma Tarihi: 03 Eylül 2014 Çarşamba

Üniversitemiz Zanzibar Devlet Üniversitesi ile Mevlana Değişim Programı Protokolü İmzaladı

“Marka Şehir, Dünya Üniversitesi” sloganıyla çıkmış olduğu yolda hızlı ve emin adımlarla ilerleyen Üniversitemiz, eğitimde uluslararasılaşmaya büyük önem vermektedir.

Uluslararası arenada, eğitim ve araştırma alanlarında karşılıklı iş birliğini arttırmak adına imzalanan protokollerimizin sayısında ise her geçen gün büyük artış kaydedilmektedir.

Uluslararası paylaşımları güçlendirmek için önemli bir fırsat olan Mevlana Değişim Programı kapsamında ikili işbirliği protokolleri ile bilimsel çalışma olanaklarını sağlayacak bağlantılar kurulmakta, böylelikle Üniversitemizin tüm paydaşları için uluslararası alanda yeni olanaklar sunulmaktadır.

2014 Temmuz ayı itibari ile dünyanın farklı ülkelerinden toplam 40 üniversite ile anlaşması olan Üniversitemiz, Tanzanya’nın Zanzibar şehrinde bulunan Zanzibar Devlet Üniversitesi ile yapmış olduğu protokol ile Mevlana Değişim Programı kapsamındaki anlaşma sayısını 41’e çıkarmıştır.

Bu anlaşma ile arkeoloji, kimya, hemşirelik ve beden eğitimi ve spor bölümlerindeki öğrenci ve akademik personel arasında değişim mümkün olmuştur.

Ayrıntılı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube