Yayınlanma Tarihi: 01 Ocak 2015 Perşembe

Rektörümüz Çorum Milletvekili Murat Yıldırım’ı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti Çorum Milletvekilimiz Murat Yıldırım’ı ziyaret etti.

Üniversitemizde biten ve yapımı devam eden inşaat çalışmalarımızın özellikle Kuzey Kampüsümüzün ele alındığı ziyarette Milletvekili Yıldırım, Hitit Üniversitesi’nin her geçen gün büyümekte olduğunu, Üniversitedeki olumlu gelişmelerin ilimiz için de büyük bir önem taşıdığını, Üniversitemizin şu anki durumundan ve Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın yapmış olduğu değerli ve başarılı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Üniversite için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrasında da her türlü katkı ve desteği vereceklerini belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da göreve geldikleri günden bu yana ilimiz milletvekilleri ile sürekli koordinasyon içinde çalıştıklarını ve birlikte yapılan çalışmaların sonucunda da somut sonuçlar alındığını ve alınmaya devam edeceğinden hiç şüphesiz emin olduğunu ifade ederek AK Parti Çorum Milletvekilimiz Murat Yıldırım’a sağlamış olduğu katkı ve verdiği desteklerinden dolayı teşekkür etti.