Yayınlanma Tarihi: 11 Ocak 2015 Pazar

Rektörümüz Hastane Yöneticiliğine Atanan Tıp Fakültesi Öğretim Üyemizi Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Hastane Yöneticisi olarak atanan Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Şimdiye kadar mesleki olarak yapmış olduğu başarılı çalışmaların idari olarak ta devam edeceğine inandığını belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, Hastane Yöneticisi olarak atanan Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir’i tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Almış olduğu desteklerin motivasyonunu daha da artırdığını belirterek görevini layıkıyla yapmak için elinden gelen gayreti göstereceğini ifade eden Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir, hastanenin başarılı çalışmalarının artarak devam edeceğine inandığını açıkladı.