Yayınlanma Tarihi: 11 Ocak 2015 Pazar

Rektörümüzden Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterine Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine atanan Uzm. Dr. Ömer Sobacı’yı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Üniversitemiz ile Sağlık Bakanlığı arasında yapılan afiliasyon anlaşması sonrasında uyum içerisinde yürütülen başarılı çalışmaların bundan sonrada artarak devam edeceğine inandığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, “Ortaya konan bu sinerji, ilimizin sağlık alanında kısa sürede büyük atılımlar kaydetmesine vesile oldu” diyerek yapılan gayretli çalışmalar sonucunda oluşan güç birliği ile Tıp Fakültemizin her geçen gün daha da geliştiğini açıkladı. Böylelikle geç kalınmış olan Tıp Fakültesi eksikliğinin de hızla giderilmekte olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, Tıp Fakültemizde eğitim faaliyetlerini de yerine getirecek şekilde akademik çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.

Üniversitemizdeki gelişmelerin oldukça memnuniyet verici ve gözle görülür bir şekilde olduğunu ifade ederek yapılan bu başarılı çalışmalar beraberinde Tıp Fakültemizin de her geçen daha da büyüdüğünü belirten Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ömer Sobacı, bu olumlu gelişmelere kendilerinin de ellerinden geldiği kadar katkı sağlayacağını belirterek gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı Rektör Prof. Dr. Alkan’a teşekkürlerini iletti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube