Yayınlanma Tarihi: 12 Ocak 2015 Pazartesi

Rektörümüzden Çavuşoğlu Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Halit İnaltekin’e Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan üniversite- sektör iş birliği çerçevesindeki ziyaretleri kapsamında Çavuşoğlu Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Halit İnaltekin’le bir araya geldi.

Birlikte neler yapılabileceğinin istişare edildiği görüşmede, üniversite- sektör iş birliğinin önemine değinen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Üniversite olarak iyi ve doğru bir iletişim sayesinde tüm sektörle etkileşim içinde bulunabilmek için üzerimize düşeni gerçekleştirme gayretindeyiz” diyerek sektörün bilimsel çalışmaların yapıldığı, bilginin üretildiği üniversitelerle yakın bir diyalog, etkileşim ve iş birliği içerisinde olmasının gerekliliğini vurguladı.

Hitit Üniversitesi olarak ilimizde ve bölgemizde faaliyet gösteren her sektör ile ikili iş birliği yapmayı öne çıkan hedefleri arasında kabul ettiklerini dile getiren Rektör Prof. Dr. Alkan, kurumlar arasında gerçekleşecek ortak projelerin hem Üniversitemizin hem de sektörün gelişmesinde ve güçlenmesinde çok belirgin bir rol oynayacağını ifade ederek bu kapsamda özellikle Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi ile Turizm ve Otel İşletmeciliği programları dâhilinde iş birliği yapabileceklerinin altını çizdi.

Çorum’daki tüm paydaşlarımızın Üniversitemize sahip çıkmasından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Rektör Prof. Dr. Alkan, Çorum’un üniversite- sektör iş birliğinde ciddi bir biçimde yol kat ettiğini de sözlerine ekleyerek etkileşimin sağlanması sürecine katkı sağlayan tüm paydaşlara teşekkür etti.

Üniversitemizde gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip ettiğini ve yaşanan olumlu gelişmelerin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Çavuşoğlu Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Halit İnaltekin, Hitit Üniversitesi’nin hayata geçirmiş olduğu başarılı ve çok yönlü projelerin şehrin gelişimine ve büyümesine büyük bir katma değer sağladığını vurguladı. İnaltekin, Rektör Prof. Dr. Alkan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek üniversite- sektör iş birliği kapsamında Üniversitemizle her türlü iş birliğine hazır olduklarını belirtti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube