Yayınlanma Tarihi: 18 Ocak 2015 Pazar

Rektörümüzden Türk Telekom İl Müdürüne Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Türk Telekom Çorum İl Müdürü Abdulkadir Alpergün’ü ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Alkan, yeni yapılan birimlerimizdeki iletişim altyapısının oluşturulmasındaki desteklerinden dolayı Türk Telekom Çorum İl Müdürü Abdulkadir Alpergün’e teşekkür ederek Telekom Müdürlüğünün Üniversitemize vermiş olduğu desteklerin, bundan sonrada artarak devam edeceğine inandığını belirtti. Rektör Prof. Dr. Alkan, inşaatı tamamlanan ve birkaç haftaya kadar faaliyete geçecek olan Çorum Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde (TGB-Teknokent), 1840 senesinden bu yana, çağın getirdiği haberleşme imkanlarını sunan Türkiye’nin öncü iletişim şirketi Türk Telekom’un da yer almasını çok arzu ettiklerini ve bu noktada kendilerinden destek beklediklerini de ifade etti.

Üniversitemiz çalışmalarını yakından takip ettiğini ve hızla gelişen bir üniversite olduğumuzu ifade eden Türk Telekom Çorum İl Müdürü Abdulkadir Alpergün de üzerlerine düşen her konuda  Üniversitemiz için desteğe hazır olduklarını belirtti.