Yayınlanma Tarihi: 21 Ocak 2015 Çarşamba

Rektörümüz Özejder Sosyal Bilimler Lisesi’ni Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Özejder Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Necmettin Ünal’ı ziyaret etti.

Üniversitemize ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunan Rektör Prof. Dr. Alkan, üniversitelerin öğrenci potansiyeli açısından en önemli kaynaklarını Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullardaki öğrencilerin oluşturduğunu ifade ederek her türlü ortak proje ile desteğe açık olduklarını belirtti ve Özejder Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Necmettin Ünal’a çalışmalarında başarılar diledi.

Özejder Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Necmettin Ünal ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sosyal Bilimler Liselerinin edebiyat ve sosyal bilimler alanlarında ihtiyaç duyulan üstün nitelikli bilim insanlarının yetiştirilmesine kaynak sağlamak amacıyla kurulduğunu belirtti. Öğrencilere farklı bir bakış açısı kazandırmak ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek adına Üniversitemiz ile yapılacak her türlü ortak çalışmaya hazır olduklarını vurgulayan Ünal, Üniversitemizdeki gelişmelerin memnuniyet verici olduğunu ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkürlerini iletti.