Yayınlanma Tarihi: 22 Ocak 2015 Perşembe

Üniversitemiz Havacılık ve Model Uçak Kulübü Öğrencileri Yamaç Paraşütü Etkinliğine Katıldı

Üniversitemiz Havacılık ve Model Uçak Kulübü öğrencileri Merzifon Belediyesi ve Derin Yamaç Spor Kulübü tarafından düzenlenen yamaç paraşütü etkinliğine katıldılar.

Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İbrahim Bilici tarafından Havacılık ve Model Uçak Kulübü öğrencilerimize verilen ve “Yamaç Paraşütü Eğitimleri Yer Çalışması” teorik eğitimlerinde başarılı olan öğrencilerin katıldığı etkinliğe Samsun, Denizli, Ankara, Amasya başta olmak üzere çok sayıda ilden katılımcı yer aldı.

“Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’dan aldığımız destekle Hitit Üniversitesi yamaç paraşütçüleri olarak Üniversitemizi Türkiye’nin dört biryanında temsil etmeye devam edeceğiz” diyen Kimya Mühendisliği Bölümü öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İbrahim Bilici, düzenlenen etkinlikte öğrencilerimizin ve katılımcıların soğuk havanın ve bu coğrafyaların ne kadar güzel olabileceğini gökyüzünden görme fırsatını yakaladıklarını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Tercih Dönemi Danışma Hattı
Birim Yöneticilerimiz İle Görüşün