Yayınlanma Tarihi: 07 Ocak 2015 Çarşamba

HUZEM Ortak Dersler Sınavları Cevap Anahtarı Görüntüleme Servisi Hizmete Girmiştir

Bilimin ışığında, uluslararası standartlarda ve çağın gereklerine uygun bilgi  üreten,  nitelikli eğitim ve öğretim yapan, araştırma geliştirmede uluslararası kalite standartlarını  yakalamış, katılımcı, paylaşımcı, estetik değerlere sahip, donanımlı  bireyler  yetiştiren  ve  bulunduğu yöreye, topluma  her  anlamda  katkı sağlama misyonu ile çalışmalarını özverili bir şekilde yürüterek her geçen gün yeni bir başarıya imza atan Üniversitemizde, HUZEM Ortak Dersler Sınavları cevap anahtarı görüntüleme servisi hizmete girmiştir.

Kuruluşundan bu yana kısa bir zaman geçmesine rağmen önemli gelişmeler göstermekte olan Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Merkezi (HUZEM), ortak dersler öğretim elemanlarının desteğiyle ortak dersler içerik hazırlama ve sınav yapma işlemlerini kendi bünyesinde yürütmektedir. Alt yapı çalışmaları hızla devam eden HUZEM birimizde, sanal sınıf yazılımı aktif olarak kullanılabilmekte olup kendi bünyesinde program açabilecek düzeye ulaşmıştır.

HUZEM bünyesinde yürütülen Ortak Dersler Sınavları için “sınav giriş bilgileri ve sınav cevap anahtarı görüntüleme servisi” hazırlanmış olup  12 Ocak 2015 tarihinde yapılacak olan ortak dersler  final sınavından sonra uzem.hitit.edu.tr/panel adresinden yayına başlayacaktır. Öğrenciler HUBİS kullanıcı giriş bilgileriyle sisteme giriş yaparak cevap kâğıtlarını ve girdikleri sınavın cevap anahtarını görüntüleyebileceklerdir.

Final sınavına girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Sınav Giriş Bilgileri ve Sınav Cevap Anahtarı Görüntüleme Servisi

 

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube