Yayınlanma Tarihi: 07 Ocak 2015 Çarşamba

Üniversitemiz Personeli Türk Kızılayı’na Kan Bağışında Bulundu

Üniversitemiz personeli Rektörlük binasında Türk Kızılayı’na kan bağışı yaptı.

Sosyal sorumluluk anlamında Üniversitemizde her yıl olduğu gibi bu yılda kan bağışı yapılarak ihtiyaç sahiplerine destek verildi.

Kızılay ekibi kan bağışı yapmanın, ihtiyaç sahibi olan insanların sağlığına kavuşmalarını sağladığını ve aynı zamanda kan veren kişiler için de olumlu yanları olduğu bilgisini verdi.

Daha öncede Üniversitemiz ile Türk Kızılay’ı arasında iş birliği protokolü imzalanmış ve Üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerin kan bağışı hakkında daha da bilinçlenmesini sağlamak amacıyla sunumlar gerçekleştirilmişti.

Üniversitemiz, Türk Kızılay’ı ile yapılan ikili iş birliği protokolünün geleceğin daha da sağlıklı inşa edilmesine büyük yarar sağlayacağına inanmakta ve bu tür çalışmalara imkanları dahilinde destek vermektedir.