Yayınlanma Tarihi: 15 Ekim 2015 Perşembe

Ataması Yapılan Akademik Personelimize Cübbeleri Giydirildi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından Üniversitemize ataması yapılan akademik personelimize cübbeleri giydirildi.

Üniversitemize ataması yapılan Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Genel Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Settar Bostanoğlu’na ve Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmetçik Ruşen Kapucu’ya Profesör cübbesi Rektörümüz Prof. Dr. Alkan tarafından giydirildi.

Üniversitemizde gerçekleşen son atamalar ile birlikte öğretim üyesi sayımız 48 Profesör, 32 Doçent ve 146 Yardımcı Doçent olmak üzere toplam 226’ya, öğretim elemanı sayımız ise 603’e ulaşmıştır.

Hitit Üniversitesi camiasına katılan Öğretim Üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ