Yayınlanma Tarihi: 20 Ekim 2015 Salı

DİYANET-SEN Üniversitemizi Ziyaret Etti

Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (DİYANET-SEN) Çorum Şube Başkanı Ali Yıldız, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.  Ziyarette Cavit Çakal, İsmail Şanal, Murat Küyük, Zeki Kanbur ve Celal Göker de hazır bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın ikinci kez atanmasından duydukları memnuniyeti dile getiren DİYANET-SEN Çorum Şube Başkanı Ali Yıldız, Üniversitemizin Çorum’un her paydaşı ile kurmuş olduğu yakın iş birliklerinin ve Üniversitemizde yaşanan gelişmelerin çok sevindirici olduğunu ifade ederek yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan ise Üniversitemiz tarafından gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi paylaşımında bulunarak Üniversitemizin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de her konuda imkanlar dahilinde yardıma ve desteğe hazır olduklarını sözlerine ekledi.