Yayınlanma Tarihi: 25 Ekim 2015 Pazar

Üniversitemiz Genç Tema Kulübü Rektörümüzü Ziyaret Etti

Üniversitemiz Genç Tema Kulübü Başkanı Emre Çimen ve yönetim kurulu üyeleri, Tema Vakfı İl Temsilcisi Erdem Önal ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Kulübün işleyişi ve yaptıkları faaliyetler hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a bilgiler veren Genç Tema Kulübü Başkanı Emre Çimen, Üniversitemizi temsilen Birleşmiş Milletler Çölleşme ile Mücadele Taraflar Sözleşmesi’ne (UNCCD) katıldığını ve Birleşmiş Milletler yetkilileriyle çölleşme ile ilgili neler yapılabilir konularında görüştüklerini dile getirerek vermiş olduğu desteklerden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a teşekkür etti. 

Öğrenci odaklı bir yönetim anlayışıyla öğrencilerimizin her alanda başarılı olmaları için gayret ettiklerini belirterek öğrencilerimizin kulüp faaliyetlerini çok önemsediklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bu kapsamda öğrencilerimizin ulusal/uluslararası sosyal ve kültürel etkinliklere katılmalarını Üniversite imkânları dâhilinde desteklemekten büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek Genç Tema Kulübü öğrencilerine başarılar diledi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube