Yayınlanma Tarihi: 07 Ekim 2015 Çarşamba

Rektörümüzden Kalkınma Bakanlığına Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı, Çorum Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Dr. Cahit Bağcı Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Vekili Yılmaz Tuna’yı ziyaret etti.

Üniversitemizdeki gelişmelerle ilgili bilgi paylaşımında bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Bakanlık tarafından sağlanan bütçe imkânlarıyla Üniversitemizin fiziki altyapı eksikliğinin büyük bir hızla giderildiğini ve Üniversitemizin hızlı bir kampüsleşme süreci yaşadığını ifade ederek göreve geldikleri günden bugüne kadar Üniversitemize sağlamış olduğu katkılardan ötürü Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Vekili Yılmaz Tuna’ya teşekkür etti. 

Üniversiteye sağlanan destekler sonucunda, ortada somut çıktıların olmasının sevindirici olduğunu belirten Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Vekili Yılmaz Tuna, Üniversitemizin tüm ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini ifade ederek Rektör Prof. Dr. Alkan’ın yapmış olduğu çalışmalardan dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Görüşmenin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, Kalkınma Bakanı M. Cüneyd Düzyol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bundan sonraki projeksiyonlarla ilgili genel bir değerlendirme yapılan ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemizdeki kampüs sorununun çözülmesi noktasında başından beri verdikleri katkı ve sağladıkları destekler için başta Bakanımıza ve ekibine teşekkür ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Rektör Prof. Dr. Alkan’ın büyük bir heyecanla yapmış olduğu başarılı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kalkınma Bakanı M. Cüneyd Düzyol ise bundan sonraki dönemlerde desteklerinin devam edeceğini sözlerine ekleyerek ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a ve Cahit Bağcı’ya teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube