Yayınlanma Tarihi: 09 Ekim 2015 Cuma

Üniversitemiz ile KİMEP Üniversitesi Arasında Anlaşma İmzalandı

“Marka Şehir, Dünya Üniversitesi” sloganıyla çıkmış olduğu yolda hızlı ve emin adımlarla ilerleyen Üniversitemiz, Mevlana Değişim Programı anlaşmamız olan KİMEP Üniversitesi ile İkili İşbirliği Protokolü imzaladı.

İki üniversite arasındaki eğitim ve araştırma işbirliklerini geliştirmek adına yapılan anlaşma sonrası açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, eğitim-öğretim faaliyetlerinin sadece yerel düzeyde değil, uluslararası arenada ele alınmasının büyük önem arz ettiğini ifade ederek Üniversitemizin bu önemden hareketle gerçekleştirmiş olduğu yoğun çalışmalar neticesinde pek çok ülkedeki üniversitelerle anlaşma imzaladığını vurguladı.

Kazakistan’ın Almatı şehrinde bulunan KİMEP Üniversitesi ile imzalanan protokolle birlikte Üniversitemizin anlaşma sayısını 67’ye ulaşmıştır.