Yayınlanma Tarihi: 12 Kasım 2015 Perşembe

“Proje Döngü Yönetimi” Eğitimleri Başladı

Çorum İnsani Değerler Platformu ile daha önce yapılan toplantıda gündeme alınan konulardan biri olan “Proje Döngü Yönetimi”  eğitimleri,  Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi’nde (HİTİTSEM) başladı.

Proje Koordinasyon Birimi Koordinatörü Okt. Mehmet Aydınkal ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Öğr. Gör. Doğan Demirci’nin eğitmenliklerini yaptıkları ilk grup çalışmalarının teorik kısmı tamamlandı. Sorun analizi, hedef kitle ve paydaş analizi, bütçeleme ve mantıksal çerçevenin anlatıldığı ilk grup eğitimlerine, atölye çalışması ve Erasmus+ programı bilgilendirmeleriyle devam edilecek.

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde ücretsiz olarak verilen eğitimlerde başvuruların 50 kişiyi aşması nedeniyle iki gruba ayrılan katılımcılar toplamda 4 hafta boyunca eğitim alacaklardır.