Yayınlanma Tarihi: 19 Kasım 2015 Perşembe

Rektörümüz Akademik Birim Ziyaretlerine Tıp Fakültesi İle Devam Etti

Akademik birim ziyaretlerine devam eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan,  Tıp Fakültesi öğretim elemanlarıyla bir araya gelerek görevde bulunduğu süre içerisinde Üniversitemizde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalara ilişkin genel bilgi paylaşımında bulundu.

Üniversitemizin mazeret üretmeksizin, doğru olduğuna inandığı yolda, evrensel ölçüleri göz önünde tutarak büyük bir hızla ilerlediğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, eğitim faaliyetleri beraberinde sahip olduğu bilgi birikimi ile bulunduğu topluma her anlamda fayda sağlamayı amaçlayan Üniversitemizin, tüm mensuplarımıza daha iyi imkanlar sunmanın çabası ve gayreti içerisinde olduğunu açıkladı.

2012 yılında Sağlık Bakanlığı ile yapılan afiliasyon sonrasında Tıp Fakültemizde şimdiye kadar ilimizde yapılmayan/yapılamayan pek çok cerrahi operasyonun yapılabilir hale geldiğini ve 3 yıldır bu noktada çok ciddi gelişmelerin kat edildiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, çok köklü bir geleneğe sahip olan hastanemizin Tıp Fakültesi ile birlikte daha da güçlendiğini belirterek 2017 yılında Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğrencilerinin Çorum’da eğitimle başlayacağını vurguladı.

Tıp Fakültemizde başarılı bir kadroyla güzel bir sinerji oluşturulduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin nitel ve nicel olarak her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini vurgulayarak “Uluslararası ve ulusal bazı göstergeler büyük önem arz ediyor. 2015-2016 URAP sıralamalarında Üniversitemiz yükselmeye devam ediyor. Bu göstergeler bizim doğru yolda olduğumuzu, bağımsız kurumların bu dediklerimizi doğruladığını göstermesi adına da son derece önemli” dedi.

Son zamanlarda yaşanan değişim ve dönüşümler sonucu ortaya çıkan bu başarı tablosunun yakalanan sinerjiyle Üniversitemizi daha da iyi yerlere götüreceğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, öğretim elemanlarına katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube