Yayınlanma Tarihi: 24 Kasım 2015 Salı

Rektörümüzden İlkokul Öğretmenine Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, ilkokul öğretmeni Hatice Yazdıran’ı evinde ziyaret ederek, Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, eğitim ve öğretimin her aşamasının şüphesiz çok önemli olduğunu ve ömür boyu sürdüğünü, ancak ilköğretimin tüm yaşamı etkileyen ve insanları şekillendiren özel ve önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.

Bu anlamda da şahsi olarak kendisinin Hatice Yazdıran’dan öğrenmenin dışında bir anne şefkati ile aynı zamanda eğitim de aldığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ülkemizin tüm dünyada pek çok alanda söz sahibi olabilmesinde öğretmenlerimizin ve tüm eğitimcilerimizin hiç şüphesiz çok değerli katkıları olduğunu vurguladı.

Katma değeri çok yüksek çalışmalar gerçekleştirip tüm insanlığın refah seviyesini arttırarak, yararlı çalışmalara dönüştürecek olan insan gücünün artık en önemli husus haline geldiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, bu anlamda da şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da nitelikli, milli-manevi hassasiyetlere sahip genç nesillerin yetiştirilmesindeki değerli katkılarından dolayı tüm öğretmenlere teşekkür etti. Rektör Alkan, bu çileli, fedakarlık isteyen öğretmenlik görevini yerine getiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Rektörümüzün ilkokul öğretmeni Hatice Yazdıran ise ilkokuldaki öğrencisini Rektör olarak görmekten büyük bir gurur ve mutluluk duyduğunu belirterek, bu anlamlı günde kendisini ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Alkan’a teşekkürlerini iletti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube