Yayınlanma Tarihi: 26 Kasım 2015 Perşembe

HÜBTUAM Konferans Salonu’na Merhum Seydi Mebet’in Adı Düzenlenen Törenle Verildi

Üniversitemiz Senatosu’nun almış olduğu karar ile Bilimsel Teknik Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜBTUAM)  inşaatının yapımı sırasında yaşanan bir kazada hayatını kaybeden Merhum Seydi Mebet’in adı düzenlenen törenle HÜBTUAM Konferans Salonu’na verildi.  

Törene Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Üniversitemiz Senato Üyeleri ile Merhum Seydi Mebet’in ailesi katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti okunmasıyla başlayan törende konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, “Senatomuz olarak geçtiğimiz sene aramızdan ayrılan kardeşimizin ismini salonumuza vererek yad etmek istedik. Sizlerin acısını bir kez daha yaşattık ancak bununda önemli olduğunu düşünüyoruz. Kardeşimizin ismini vererek bir nebze olsun vefa duygusu oluşsun istedik. Şu an içinde bulunduğumuz salon merhum kardeşimizin ismini taşıyor. Bu tarz kazaların olmaması temenni ediyorum. Bize düşen gerekli ne varsa Hitit Üniversitesi olarak elimizden geleni yapmaya hazırız” diyerek Senato üyelerimize göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ayrıca her zaman Üniversitemizin yanında olan Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’ın Merhum Seydi Mebet’in kızına tablet hediye etmesinden dolayı da teşekkürlerini iletti.

Bu vesileyle Merhum Seydi Mebet’in ailesine ve yakınlarına tekrar başsağlığı diler, kendisine Allah’tan rahmet dileriz.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube