Yayınlanma Tarihi: 05 Kasım 2015 Perşembe

Rektörümüz Çorum Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış’ı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Bıyık ve Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hüseyin Özden ile birlikte Çorum Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış’ı makamında ziyaret etti. 

Üniversitemizde yürütülen çalışmalara ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunarak Üniversitemizin kısa sürede büyük gelişmeler kaydettiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Tıp Fakültesinin her geçen gün nitel ve nicel olarak büyüdüğünü ve bu büyümenin devam edeceğini ifade etti. Rektörümüz, 2012 yılında Devlet Hastanesinin Üniversitemizle afiliasyonunun gerçekleştirilmesinden sonra sağlık alanında ilimizde önemli gelişmelerin olduğunu söyleyerek kendilerine düşen konularda Çorum Halk Sağlığı ile her zaman ortak işler yapmaktan büyük memnuniyet duyacağını sözlerine ekledi.

Rektörümüz ayrıca günümüz insanının sağlıklı yaşam için alternatif bir ulaşım aracı olan bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla Sağlık Bakanı’nın talimatları çerçevesinde gerçekleştirilen proje kapsamında çeşitli hedef gruplara dağıtılan bisikletlerden Hitit Üniversitesi öğrencilerine de vermelerinden dolayı Dr. Ahmet Barış’a teşekkür etti. Üniversite olarak sağlık konusunda hassas olduklarını dile getirerek yapımı devam eden kampüs inşaatının projesinde bisiklet yollarının olduğunu ifade etti ve Üniversitemizin öğrenci kulüplerinden Bisiklet Kulübü’nün faaliyetleri ile sağlıklı yaşam ve ulaşım adına bir farkındalık oluşturacağını belirtti.

Çorum Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış da ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek sağlık alanında göstermiş oldukları duyarlılık ve desteklerinden dolayı Rektörümüze teşekkür etti. Üniversitemizin Çorum’a büyük ölçüde katma değer kattığını ve başta Tıp Fakültesi olmak üzere tüm birimleri ile topluma yarar sağlayacak pek çok başarılı projeye imza attığını belirterek her türlü ortak çalışmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube