Yayınlanma Tarihi: 24 Aralık 2015 Perşembe

Rektörümüz Üniversitemiz Öğretim Elemanlarıyla Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemizde gerçekleştirilen ve ileriye dönük çalışmalar hakkında genel bilgi paylaşımında bulunmak ve öğretim elemanlarının sorunlarına çözümler bulabilmek adına gerçekleştirilen genel değerlendirme toplantısında Üniversitemiz araştırma görevlisi, uzman ve okutmanlarıyla Rektörlük Konferans Salonu’nda bir araya geldi. 

Üniversitemizin sadece nicel olarak değil, nitel olarak da hızlı bir büyüme ve gelişme ivmesi içinde olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, geleceğe dönük istihdam garantili bölüm ve program açmaya gayret ettiklerini, öğrenci sayısı açısından 16 bine ulaşılırken nitel büyümeyle çeşitli sıralamalarda Üniversitemizin yükselişinin ve basamak artışının devam ettiğini dile getirdi.  Öğretim üyesi başına düşen yayın sayısının, dergilerimizin impact faktörlerinde yaşanan artışların ve birimlerimizin akademik faaliyetlerinin grafiklerle analiz edilmesinin önemine değinen Prof. Dr. Alkan,  yüksek lisans, doktora, makale ve ulusal/uluslararası projelerde yaşanan artışların da önemli göstergeler olduğunu ifade etti.

Akademisyenlerimizin yurt dışı imkânlarından yararlanmalarını ve avantajlarını değerlendirmelerini isteyen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, buna ek olarak üniversite-sanayi iş birliğinin önemine değinerek “Çorum İçin Bir Projem Var” çalışması adına yapılan/yapılacak projelerin son derece önemli olduğunu vurguladı.

Üniversitemiz öğretim elemanlarına daha iyi imkânlar sunmanın çabası ve gayretiyle Rektörlüğümüze gelen taleplerin azami ölçüde karşılanmaya çalışıldığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, oluşan bu sinerji ve yapılan gayretli çalışmalarla Üniversitemizin hızla gelişimini sürdüreceğine inandığını belirtti.

Soru-cevap kısmıyla devam eden toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, öğretim elemanlarını sağlamış olduğu katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube