Yayınlanma Tarihi: 31 Aralık 2015 Perşembe

TOBB Çorum Genç Girişimciler Kurulu Rektörümüzü Ziyaret Etti

TOBB Çorum Genç Girişimciler Kurulu Başkanı E. Can Çabuk ve Başkan Yardımcısı M. Akif Boyraz, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Üniversitemiz ile Çorum Genç Girişimciler Kurulu işbirliğinde pek çok başarılı çalışmanın gerçekleştirildiğini ifade eden Genç Girişimciler Kurulu Başkanı E. Can Çabuk, 2015 yılı içerisinde yapılan faaliyetler ve ilerleyen dönemlerde gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında bilgiler vererek Üniversitemiz ile birlikte düzenlenen “10’da 10” isimli projenin kapanış toplantısının 7 Ocak 2016 Perşembe günü yapılacağını belirtti. Genç Girişimciler Kurulu olarak gerçekleştirilecek projelerde Üniversitemizin görüşlerini çok önemsediklerini söyleyen Çabuk, vermiş olduğu desteklerden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti. 

Girişimcilik konusunun büyük önem arz ettiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, girişimci ve inovatif düşünce yapısının kazandırılmasına yönelik programların ve projelerin hazırlanıp uygulanmasının geleceğe yapılmış en büyük yatırım olacağına inandığını vurgulayarak girişimciliğin desteklenmesi, başarılı işletmelerin kurulması ve girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılmasını amaçlayan “Girişimcilik” dersinin KOSGEB ortaklığında Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde verilmeye başlandığının altını çizdi.  

Topluma her anlamda katkı sağlamak adına ilimizin tüm dinamikleriyle işbirliği içerisinde projeler geliştirmeyi çok önemsediklerini belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, üniversitelerin içinde yer aldığı toplumlarla yakın ilişkiler kurarak, her anlamda değişim ve dönüşümün öncüsü olması gerektiği inancıyla hareket ettiklerini vurguladı.

Üniversitemizin Çorum Ticaret ve Sanayi Odası ile yakın işbirliği içerisinde olduğunu sözlerine ekleyen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemize verdikleri desteklerden dolayı başta ÇTSO Başkanı Çetin Başaranhıncal olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek Çorum Genç Girişimciler Kurulu’na çalışmalarında başarılar diledi.

    



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube