Yayınlanma Tarihi: 06 Aralık 2015 Pazar

Canteen TV Ekibi Rektörümüzü Ziyaret Etti

Canteen TV Yöneticisi, Üniversitemiz Makine Mühendisliği öğrencisi Yunus Burak Özcan ile kanal ekibinden Teknik Bilimler MYO Elektrik Bölümü öğrencisi Ahmet Temelci, Gıda Mühendisliği öğrencisi Merve Özçalıcı ve Makine Mühendisliği Ali Mehmet Gök Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Canteen TV olarak yapmış oldukları çalışmalar ile gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi paylaşımında bulunan Yunus Burak Özcan, başta Üniversitemizde olmak üzere ilimizde düzenlenen sosyal-kültürel etkinlikleri yakından takip ettiklerini ve izleyicileriyle buluşturduklarını ifade etti. Tüm öğrenci çalışmalarının kendileri için başlıca haber ve program konusu olduğunu belirten Özcan, Canteen TV olarak canlı yayın yapmaya da başladıklarını sözlerine ekledi.

Öğrencilerimizin sadece eğitim gördükleri alanda değil, başka pek çok alanda da girişimcilik adına çalışmalar yapmalarını önemsediklerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Canteen TV’nin bu anlamda iyi bir örnek teşkil ettiğinin altını çizdi.

Oldukça mütevazi bir bütçe ve neredeyse kendi imkanlarıyla ortaya çıkan bu projenin Hitit Üniversitesi öğrencileri tarafından yapılmasının ayrı bir öneminin olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, gençlerimize inanıp onları desteklediğimiz sürece çok büyük projelere imza atabileceklerini vurgulayarak Canteen TV ekibine çalışmalarında başarılar diledi.   



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube