Yayınlanma Tarihi: 08 Aralık 2015 Salı

Üniversitemiz Öğrencilerine Verilen 50 kişilik Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kontenjanı 1000’e Çıkartıldı

Üniversitemiz ile Amasya Üniversitesi arasında yapılan protokol kapsamında mezuniyet aşamasında olan öğrencilerimiz ile mezunlarımıza yönelik olarak 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı güz döneminde Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı için  11 Kasım 2015 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında, %25’i üniversite dışından başvuracak adaylara ayrılmak üzere Üniversitemize toplam 50 kişilik bir kontenjan belirlenmişti. Rektörlüğümüzün YÖK ve Amasya Üniversitesi ile yürüttüğü olumlu görüşmeler neticesinde, 50 olarak belirlenen bu kontenjan 1000’e yükseltilmiştir. Böylece Üniversitemiz genelinde Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına başvuran mezuniyet aşamasındaki öğrencilerin tamamının programa yerleşmesi sağlanmış oldu. Ayrıca, ön kayıt başvurusunu yapmayan/yapamayan öğrencilerimize yeni bir başvuru hakkı tanınmıştır.  

Kontenjanın arttırılması sürecinde katkı ve desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Amasya Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Metin ORBAY’a ve Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Murat GÖKDERE’ye verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.


Hitit Üniversitesi Rektörlüğü


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube