Yayınlanma Tarihi: 26 Şubat 2015 Perşembe

İstanbul’da Düzenlenen İki Farklı Eğitim Fuarında Üniversitemiz Tanıtıldı

Ulusal ve uluslararası çerçevede tanıtım etkinliklerine büyük önem veren Üniversitemiz, İstanbul’da düzenlenen iki farklı eğitim fuarında öğrencilerle buluştu. Bağcılar Belediyesi ve  Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği “Bağcılar Kampüs” isimli uluslararası üniversite tanıtım fuarı ile Final Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen “Üniversiteler Fuarı” isimli etkinliğe, Basın ve Halkla İlişkiler Birimi personelimiz katıldı.

Dünya standartlarında eğitim kalitesine, branşlarına ait teknik donanıma ve çağın gereksinimlerini karşılayacak bilgi birikimine sahip öğrencilerin yetiştirildiği bir kurum olan Üniversitemiz, eğitim fuarlarında birçok kitleye ulaşma imkanı bularak standımızı ziyaret edenlere,  Üniversitemiz bölümleri, programları, kontenjanları, puanları, öğrencilere sunduğu burslar, kısmi zamanlı çalışma imkanı, yurt dışı öğrenci hareketliliği, kulüp faaliyetleri gibi birçok tanıtıcı bilgiler verildi.

Üniversitemizin tercih edilirliğinin daha da artması için “En Özel Devlet Üniversitesi” sloganıyla öğrenci odaklı bir üniversite olmayı hedefleyen Üniversitemiz, gerçekleştirilen eğitim fuarlarında öğrencilerin ve rehber öğretmenlerin ilgi odağı oldu.

Düzenlenen eğitim fuarlarında birçok devlet ve vakıf üniversitesi yer alırken, standımızı ziyaret eden öğrencilere, öğrenci velilerine ve rehber öğretmenlere Üniversitemizdeki eğitime ve sosyal hayata dair detaylı bilgiler verilerek “Hitit Üniversitesi”nde öğrenci olmak anlatıldı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube