Yayınlanma Tarihi: 09 Şubat 2015 Pazartesi

Zafer Çarşısı Yönetim Kurulu Üyeleri Rektörümüzü Ziyaret Etti

1972 yılında dönemin esnafları tarafından kurulan kooperatif ile temeli atılan ve 1980 yılında faaliyete geçen Zafer Çarşısı, yönetim kurulu üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Üniversite-Sektör işbirliği bağlamında Üniversitemiz ile Zafer Çarşısı arasında yapılabilecek olan işbirliği konularının değerlendirildiği ziyarette, Zafer Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Savaş, Sedat Çığırkan, Mustafa Kılıçarslan, İsmail Fakı ve Ahmet Bulanık yer aldı. Ziyarette Rektör Danışmanı ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Bilgin de hazır bulundu.

İstenilen alanlarda Zafer Çarşısı esnafına eğitim verilmesi, KOSGEB, OKA ve TÜBİTAK gibi kamu proje destekleri ve Üniversite-Sektör işbirliği bağlamında ortak proje konularının değerlendirildiği görüşmede, e-ticaret, halkla ilişkiler, web tasarımı, müşteri hakları vs. konular da ele alındı.

Üniversitemizde yaşanan olumlu gelişmelerden duydukları memnuniyeti dile getirerek ilin gelişimi açısından Üniversitemizin etkin bir rol oynadığını belirten Zafer Çarşısı Yönetim Kurulu Üyeleri, yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve şehrimize sağladığı kazanımlar nedeni ile Rektör Prof. Dr. Alkan’ı tebrik etti. Dünyadaki gelişmeler beraberinde kendilerini de yenilemek istediklerini belirten Zafer Çarşısı Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni gelişmelerin kendilerine aktarılması noktasında Üniversitemizden destek istedi.

Üniversitemizin ilin her kesimi ile yakın bir işbirliği içinde olmak istediğini ve üniversite yönetiminin de bu durum üzerine kurgulandığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, bu görüşmenin de bu bağlamda algılanması gerektiğine dikkat çekerek bu işbirlikleri berberinde büyük olumlu sonuçlar alındığını belirtti. Bulunduğu coğrafyaya fayda sağlama misyonu beraberinde özverili bir şekilde çalışmalarını sürdüren Üniversitemizin, her alanda gerçekleşen sektörel büyümeye katkı sağlamayı amaçladığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, bu işbirlikleri beraberinde oluşan sinerji ile kurumlarımızın daha da güçlendiğini/güçleneceğini belirtti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube