Yayınlanma Tarihi: 16 Mart 2015 Pazartesi

Rektörümüz Kuzey Kampüsümüzde Kamulaştırılması Yapılan Arsa Sahipleri İle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemiz Kuzey Kampüsünde kamulaştırılması yapılan arsa sahipleri ile bir araya geldi. Toplantıya Çorum Tapu Sicil Müdürü Nurettin Buyruk  ve Kadastro Müdürü Tonguç Genç’te katıldı.

Üniversitemiz Kuzey Kampüsünde muazzam bir master planının uygulanarak yürürlüğe konulduğunu ve aynı zamanda kurulan iyi diyaloglar sayesinde kamulaştırma aşamalarının sorunsuz bir şekilde halledildiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, katılımlarından ve arsa temini hususunda sağlamış oldukları kolaylıklardan dolayı arsa sahiplerine teşekkür etti.

Üniversitemiz öğrencilerinin iyi bir eğitim alabilmeleri için büyük gayret sarfettiklerini açıklayarak tüm paydaşlarımızla bu anlamda işbirliği içerisinde olduklarını açıklayan Rektör Prof. Dr. Alkan, üniversitelerin her anlamda fark yaratması gerektiği bilinciyle Üniversitemizde çevreci ve yeşil bir kampüs inşa edildiğini söyledi.

Çağın gerektirdiği eğitim öğretim yaklaşımları göz önünde tutularak yapılanan Kuzey Kampüsümüzle birlikte Üniversitemizin daha da güçleneceğini belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, I. Etap Kuzey Kampüsümüzde yer alan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Merkez Yemekhane, Kapalı Spor Salonu ve alt yapı inşaatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Üniversite ile şehrin her bileşeninin bir araya gelerek üniversite-şehir entegrasyonunun sağlandığını ve Üniversitemiz kampüs sorununun bir ekip çalışmasıyla çözüldüğünü ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, Kuzey Kampüsünde kamulaştırılması yapılan arsaların sahipleri ile Kuzey Kampüs inşaat alanında incelmelerde bulundu.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube