Yayınlanma Tarihi: 17 Mart 2015 Salı

Rektörümüz İl Müftüsü Mehmet Aşık’ı Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şaban Haklı ile birlikte İl Müftüsü Mehmet Aşık’ı ziyaret etti.

Üniversitemizdeki çalışmaları yakından takip ettiğini ve yapılan çalışmaların tüm şehirde hissedildiğini ifade eden İl Müftüsü Mehmet Aşık, 18 Mart 2015 Çarşamba günü Ulu Camii’nde sabah namazı sonrasında 18 Mart Şehitlerimizi Anma ve Çanakkale Zaferinin 100. Yıldönümü dolayısıyla program düzenleneceğini belirterek tüm üniversite öğrencilerinin katılımlarını beklediklerini söyledi. İl Müftüsü Aşık ayrıca her cumartesi günü Ulu Camii’nde Sabah Namazı Buluşmalarının devam ettiğini ve bununla birlikte her Pazar günü ise Hıdırlık Camii’nde Riyazüs Salihin Hadis Sohbetlerinin yapıldığını sözlerine ekleyerek ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.  

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Çorum İl Müftülüğü olarak çok güzel etkinliklerin gerçekleştirildiğini ve programları büyük bir beğeniyle takip ettiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin Müftülüğümüzle başta İlahiyat Fakültesi olmak üzere ilgili tüm birimleriyle ortak çalışmalar yaptığını ve bundan sonra da yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Mevcut birimlerimizde ve yeni yapılan tüm binalarımızda bay-bayan mescitlerin mutlaka yer aldığını belirten Rektör Prof. Dr. Alkan,  mescitlerimize İl Müftülüğümüzce verilen İlmihal ve Kur'an'ı Kerim için teşekkür ederek İl Müftüsü Mehmet Aşık’ı Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Finans Bölümü ile Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı işbirliğinde 6 Nisan 2015 tarihinde Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan “Katılım Bankacılığında Yeni Ufuklar” adlı panele davet etti.  


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube