Yayınlanma Tarihi: 04 Mart 2015 Çarşamba

Tokai Üniversitesinden Ziyaret

Japonya Tokai Üniversitesinden Prof. Dr. Takashi Uhara, Doç Dr. Kyoko Yamahana ve Okt. Dr. Haruko Sakaedani ve lisans öğrencilerinin yer aldığı kafile, Üniversitemizi ziyaret ederek birimlerimizi gezdiler.

Üniversitemiz Antropoloji bölümünün davetiyle gelen kafile, ilk olarak Fen-Edebiyat Fakültesine bir ziyaret gerçekleştirdikten sonra Fakülte hakkında bilgi alarak Antropoloji bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hiroki Wakamatsu tarafından bir seminer verildi.

Antropoloji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Tolga Çırak ve bölüm öğretim üyelerince Antropoloji laboratuvarında yapılan çalışmalar hakkında bilgi sahibi oldular.

Kafile, Üniversitemiz ile ilgili bilgi alarak HÜBTUAM’ı gezdikten sonra ilimizden ayrıldı.