Yayınlanma Tarihi: 08 Mart 2015 Pazar

Rektörümüzden MÜSİAD’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şube Başkanlığına seçilen Mücahid Ahmed Köksal ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tarihe ve topluma mal olan mahalli ve evrensel değerleri gözeterek kendi içinde sağladığı birlik ve beraberlik ruhuyla ülkemizin maddi ve manevi yönden gelişmesine katkıda sağlayan MÜSİAD’ı, Üniversitemizin en önemli paydaşlarından biri olarak gördüklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, eğitim faaliyetlerinin beraberinde toplumla iç içe bir yönetim anlayışını benimseyen Üniversitemizin, MÜSİAD ile her alanda her türlü iş birliğine açık olduklarını belirterek MÜSİAD’ın yeni yönetimine başarılar diledi.

Katılım bankacılığı hakkında da fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, günümüz finans dünyasındaki gelişmelere bağlı olarak ülkemizde de uygulama alanı genişlemiş olan “Katılım Bankacılığı” konusunun bu alanın ilgilileri ile profesyonel düzeyde ele alınması  amacıyla Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Finans Bölümü ile Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı işbirliğinde 6 Nisan 2015 tarihinde “Katılım Bankacılığında Yeni Ufuklar” adlı panelin düzenleneceğini de sözlerine ekledi.

Üniversitemizin iş dünyasıyla olan yakın ilişkisinin kendilerine güç verdiğini ifade eden MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Mücahid Ahmed Köksal da Üniversitemiz ile MÜSİAD arasında yapılacak ortak çalışmalara her zaman hazır olduklarını ifade etti. İş dünyası olarak her zaman Üniversitemizin yanında olduklarını da sözlerine ekleyen Köksal, ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkürlerini iletti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube