Yayınlanma Tarihi: 22 Nisan 2015 Çarşamba

Üniversitemiz Tanıtım Etkinliklerinde Denizlili Öğrencilerle Buluştu

“Bir dünya üniversitesi” olma yolunda emin ve hızlı adımlarla yürüyen Üniversitemiz, tanıtım etkinliklerine Denizli’yle devam etti.

“Yükseköğretim Günleri” tanıtım etkinlikleri kapsamında yapılan fuarda, Üniversitemizi temsilen Fen-Edebiyat Fakültesinden Yrd. Doç. Dr. Ayşegül Şarbak, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Şube Müdürü Süleyman Altan ile Basın ve Halkla İlişkiler Biriminden Satı Altıntaş görev aldı.

“Marka Şehir Dünya Üniversitesi” sloganıyla çıktığı yolda hızla büyüyerek gelişen Üniversitemizin öğrencilere ve rehber öğretmenlere yönelik düzenlenen materyalleri büyük ilgi ve yankı uyandırdı.

Öğrenci, rehber öğretmen ve velilerin yoğun ilgisi olan fuarda, Üniversitemizin istihdam odaklı bölümleri, programları, öğrencilerine sunduğu imkânlar, kulüp faaliyetleri, yurt dışı öğrenci hareketliliği hakkında tanıtıcı bilgiler verilerek “Üniversitemizde öğrenci olmak” anlatıldı.