Yayınlanma Tarihi: 26 Nisan 2015 Pazar

Üniversitemiz Azerbaycan’da Tanıtıldı

Eğitimde uluslararasılaşmaya büyük önem veren Üniversitemiz, tanıtım etkinlikleri çerçevesinde Azerbaycan'ın Başkenti Bakü’de farklı ülkelerden pek çok üniversite ve çeşitli eğitim kurumlarının katılımıyla düzenlenen uluslararası eğitim fuarına katıldı.
Gerçekleştirilen eğitim fuarına Uluslararası İlişkiler Birimi personeli Okutman Zekiye Zeren Bektaş, Uzman Tuba Kümbül ile Basın ve Halkla İlişkiler personeli Ali Saçak katıldı.
Fuarda Türkiye’den katılan Üniversitelere yönelik yoğun bir ilgi gösterilirken özellikle üniversitemizin standı en çok ziyaretçi çeken stantlar arasında yer aldı. Standımızda öğrencilerin soruları cevaplandırılarak üniversitemiz bölümleri ve olanakları hakkında detaylı bilgiler verildi. Ayrıca başta Mevlana Değişim Programı olmak üzere öğrenci değişim programları ve Üniversitemizde Lisans ya da Yüksek lisans öğrencisi olabilmeleri yolunda gerekli şartları içeren broşürler dağıtıldı.
Üniversitemiz “Marka Şehir Dünya Üniversitesi” sloganıyla çıkmış olduğu yolda çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, uluslararası ve ulusal düzeyde tanıtım etkinliklerine her gün bir yenisini ekleyerek Hitit Üniversitesi’ni ve Çorum’u tüm dünyaya tanıtmaya devam ediyor.
 

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube