Yayınlanma Tarihi: 07 Nisan 2015 Salı

Rektörümüz Alaca MYO Kampüsü’nde İncelemelerde Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, “Katılım Bankacılığında Yeni Ufuklar” isimli panele katılmak üzere Üniversitemize gelen Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik ve Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, Üniversitemiz Genel Sekreteri Erdal Kanık, Alaca Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sinan Çalışkan ile birlikte Sinpaş GYO tarafından yapılan Alaca MYO Kampüsü’nde incelemelerde bulundu.

Sinpaş GYO’nun Üniversitemize vermiş olduğu destekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ülkemizde 40 yıllık deneyimi ile konut sektöründe en büyük firmalardan birisi olan Sinpaş GYO’nun destekleri sayesinde sadece 2 yıl öncesinde öğrenci alımına başlayan Alaca MYO’nun oldukça modern bir kampüse kavuşmasının mutluluğunu yaşadığını ifade ederek yapılan bu çalışmanın önemli bir örnek olduğunu da belirtti.   

Üniversitemizin ilimizin tüm paydaşlarıyla kurduğu yakın diyaloğunun önemli somut göstergelerinden birisi olan kampüsümüze 2015-2016 eğitim öğretim yılında geçmeyi planladıklarını, bu modern kampüs sayesinde açılan ancak henüz öğrenci bulunmayan bölümlerimize de alınacak öğrencilerle Alaca MYO’nun hızla büyüyeceğini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Alkan, MYO’nun Alaca Avni Çelik MYO olarak değiştirilmesi için YÖK’e başvurduklarını belirterek desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik’e, tüm hayırsever işadamlarımıza, Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez’e, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz’a, Alaca Eğitim Vakfına ve başta Alaca MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sinan Çalışkan olmak üzere tüm akademik ve idari personelimize ve teşekkür etti.  


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube