Yayınlanma Tarihi: 12 Mayıs 2015 Salı

Rektörümüz Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümünü Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü’nü ziyaret ederek bölüm öğretim elemanları ve öğrencileriyle bir araya geldi.

Kısa bir zaman içerisinde bölümün sadece teoride değil uygulamada da aktif hale getirilmesi adına dünyanın en önemli otomotiv firmalarından biri tarafından verilen aracı incelemek üzere Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü’ne ziyarette bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, verilen aracın hiç şüphesiz çok anlamlı ve önemli olduğunu vurgulayarak tamamen eğitim amaçlı kullanılacak bu aracın hiçbir şekilde trafiğe çıkmayacağını ve öğrencilerimizin günümüz teknolojisine uygun eğitimleri kullanılacağını belirtti.

Aynı zamanda esas olarak sektörel iş birliği sağlanması noktasında da daha büyük katkılar sağlayacağına inandığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “İş başı eğitim konsepti içerisinde ilgili sektörlerle yakın iş birliği sağlanması ve öğrencilerin mezuniyet öncesinde pratik hayatla iç içe bir eğitim verilmesi önemli. Başta MYO’lar olmak üzere üniversiteler olabildiğince bu bakış açısıyla eğitim faaliyetlerini yürütmeli” şeklinde konuşarak Üniversitemizin fiziki altyapısını her geçen gün daha da güçlendirdiklerini ve bu tür iş birlikleriyle desteklerin sürekli devam edeceğinin altını çizdi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube