Yayınlanma Tarihi: 13 Mayıs 2015 Çarşamba

Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Rektörümüzü Ziyaret Etti

Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Halise Akay, müdür yardımcısı Ebru Ceylan, Grafik-Fotoğraf alan şefi Semiha Durmuş, Grafik-Fotoğraf öğretmeni Erol Aygör, Serpil Yıldırmaz, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Halise Akay, meslek liselerinin Üniversitemizle iş birliği içerisinde olmasının öğrencilerimize hedef ve vizyon kazandıracağını ve bu konuda Üniversitemizin önemli bir rol oynayacağını vurgulayarak yapılabilecek projelerde iş birliği içerisinde olmalarının kendilerini onore edeceğini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, her zaman iş birliklerine ve ortak projelere açık olduklarını, yeni öğretim yılında taleplerinin değerlendirileceğini vurgulayarak Çorum merkezde Güzel Sanatlar Fakültesinin açıldığını ve bölümlerin de büyük bir hızla kurulduğunu dile getirdi.

Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Halise Akay ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube