Yayınlanma Tarihi: 14 Mayıs 2015 Perşembe

Rektörümüzden KYK Genel Müdürü Sinan Aksu’ya Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) yeni atanan KYK Genel Müdürü Sinan Aksu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çok büyük bir ivme yakalamış olan yükseköğretim sistemimize Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun büyük bir katkı sağladığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, yurtlarda sadece konaklama hizmeti verilmediğini dile getirerek yüksek ve kaliteli hizmetlerin yanında birçok sosyal ve kültürel alanda ciddi hizmetlerin verildiğini de açıkladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin artan öğrenci sayısıyla orantılı olarak yurt kapasitelerinin arttırılmasından dolayı KYK Genel Müdürü Sinan Aksu’ya ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu çalışmaların artarak devam edeceğini söyleyen KYK Genel Müdürü Sinan Aksu, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılarının devamını diledi.