Yayınlanma Tarihi: 21 Mayıs 2015 Perşembe

Rektörümüz Sungurlulu Hayırsever İşadamları İle Birlikte Sungurlu MYO Kampüs İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, çalışmaların büyük bir hızla devam ettiği Üniversitemiz Sungurlu Meslek Yüksekokulu Kampüsü inşaatında Sungurlulu hayırsever işadamları birlikte incelemelerde bulundu. Kampüs inşaatındaki son durumu görmek amacıyla yapılan incelemelere, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ile birlikte Sungurlu ilçesine çok sayıda eser kazandıran hayırsever işadamları Haydar Ali Öztaş ve Nazım Bekmezci, Sungurlu MYO Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Zeki Öztekin, Sungurlu MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif ve Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Hasan Baylavlı katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizde sadece Çorum merkezde değil, ilçelerdeki Meslek Yüksekokullarında da başlatılan çalışmalar sonucunda önemli gelişmeler kaydedilmeye ve sonuçlar alınmaya başlandığını belirterek, ilçelerimizdeki meslek yüksekokullarından en çok öğrenciye sahip olan Sungurlu Meslek Yüksekokulu kampüs inşaatının Haziran 2014 de temelinin atıldığını, çalışmaların çok hızlı bir şekilde devam ettiğini ve 2015 yılı sonunda ilk etap inşaatlarının bitirilmesinin hedeflendiğini belirtti.

Rektör Prof. Dr. Alkan, Sungurlulu hayırsever işadamlarının yapacakları destekler ile ikinci etap inşaat çalışmalarının da kısa sürede tamamlanmasıyla birlikte Sungurlu Meslek Yüksekokulunun 2016-2017 Eğitim öğretim döneminde yeni kampüsünde faaliyetlerine devam edebileceğini vurguladı.

Hayırsever işadamları Haydar Ali Öztaş ve Nazım Bekmezci de, yıllardır uğraşmalarına rağmen bir türlü gerçekleştirilemeyen fakat Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın rektörlük görevine gelmesiyle birlikte çok kısa bir sürede kampüs inşaatı çalışmalarının bu aşamaya gelmesini görmekten çok mutlu olduklarını belirterek, gayretli çalışmalarından dolayı Rektör Prof. Dr. Alkan’a teşekkür ettiler. İşadamları ayrıca daha önceden belirttikleri gibi kampüsün ikinci etap inşaatı çalışmalarına Sungurlulu diğer hayırsever işadamları ile birlikte destek olacaklarını sözlerine eklediler.

 

 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube