Yayınlanma Tarihi: 26 Mayıs 2015 Salı

Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

Tarım ve Köyişleri Eski Bakanı Sami Güçlü, Millî Eğitim Bakan Yardımcı Orhan Erdem, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu; Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın yeniden rektör olarak atanmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Üniversitemizi çok önemsediklerini ve Üniversitemizdeki gelişmeleri yakından büyük bir memnuniyetle takip ettiklerini belirten heyet, Rektör Prof. Dr. Alkan’ı gerçekleştirmiş olduğu başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ederek, başarı dileklerini ilettiler.

“Rektörümüzden çok memnunuz, çok başarılı çalışmalar yapıyor” diyen Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Ak Parti Çorum İl Teşkilatı olarak bundan öncesinde olduğu gibi bundan sonrada Rektör Prof. Dr. Alkan’a vermiş oldukları desteklerin devam edeceğini ifade etti. Rektör Prof. Dr. Alkan’ın üniversitenin kapılarını halka açarak Üniversitemizi her anlamda şehirle bütünleştirdiğini ve aynı zamanda uluslararası arenada da Hitit Üniversitesi’nin ismini duyurduğunu ifade eden Av. Bekiroğlu, bulunduğu coğrafyaya büyük bir katma değer sağlayan Üniversitemizin her anlamda yanında olduklarını söyledi.

Hitit Üniversitesi olarak büyük bir çalışma gayreti içerisinde olduklarını dile getiren Rektör Prof. Dr. Alkan da kısa zamanda üniversite olarak çok yol kat ettiklerini ve bu başarıda tüm paydaşlarımızın, tüm gönüldaşlarımızın büyük bir paya sahip olduklarına dikkat çekerek Üniversitemizin gelişim sürecine katkı sağlayan herkese ve nazik ziyaretlerinden dolayı  Tarım ve Köyişleri Eski Bakanı Sami Güçlü’ye, Millî Eğitim Bakan Yardımcı Orhan Erdem’e, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’e ve Ak Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu’na teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube