Yayınlanma Tarihi: 31 Mayıs 2015 Pazar

4. Kültür, Sanat, Kariyer ve Gelişim Günleri’ne Katkıda Bulunanlara Teşekkür Belgeleri Verildi

Üniversitemiz İş ve İnsan Kaynakları Merkezi tarafından 29-30 Nisan 2015 tarihlerinde düzenlenen 4. Kültür, Sanat, Kariyer ve Gelişim Günleri’ne katkıda bulunan öğrencilerimize teşekkür belgeleri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından verildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, öğrenci odaklı yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini ve öğrencilerimizin kendilerini geliştirmeleri adına bu ve benzeri etkinliklerin büyük önem arz ettiğini belirterek bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen Kültür, Sanat, Kariyer ve Gelişim Günleri’nin önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı bir şekilde yapılacağına inancının tam olduğunu vurguladı. Üniversitemiz bünyesinde düzenlenen etkinliklerin sayısının her geçen gün arttığını ve Hitit Üniversitesi olarak bu tür faaliyetlere verilen desteklerin artarak devam edeceğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, 4. Kültür, Sanat, Kariyer ve Gelişim Günleri’nin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumları işbirliğinde öğrenci kongresi, kısa film yarışması, kariyer zirvesi, kariyer söyleşileri, mezunlarla buluşma, sergiler, kitap fuarı, münazara, proje, fotoğraf ve resim yarışmalarının yoğun bir katılımla düzenlendiği etkinlikte ayrıca lise öğrencilerine yönelik kariyer koçluğu programı da uygulandı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube