Yayınlanma Tarihi: 09 Mayıs 2015 Cumartesi

Üniversitemizde 9. Geleneksel Bahar Şenlikleri Başladı

Üniversitemizde her yıl geleneksel olarak düzenlenen bahar şenliklerinin 9.’su Fen Edebiyat Fakültesi yerleşkesinde düzenlenen etkinliklerle ve Berksan konseriyle başladı.

Coşkulu başlayan şenliklerde sevilen pop müzik şarkıcısı Berksan birbirinden güzel parçalarla izleyicilere keyifli anlar yaşatırken, yoğun bir eğitim-öğretim döneminin sununa yaklaşan öğrencilerimiz Berksan’ın seslendirmiş olduğu parçalarla tüm yılın yorgunluğunu üzerlerinden attılar.

Çok sayıda sosyal ve kültürel etkinliklerin de yer aldığı şenlikler kapsamında ayrıca Üniversitemiz amatör müzik grupları da sahne alarak performanslarını sergileme fırsatı buldular.

Coşku dolu anlarla devam eden 9. Geleneksel Bahar Şenlikleri’nde bugün ise Zakkum sahneye çıkacak.