Yayınlanma Tarihi: 15 Haziran 2015 Pazartesi

Obruk HES İşletme Müdürlüğünden Rektörümüze Ziyaret

Obruk HES İşletme Müdürü Serkan Özek, Obruk HES İşletmesi Teknik Müdür Yardımcısı Ümit Arı ve Elektrik Elektronik Müh. Çağdaş Gündoğdu Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret ettiler.

600 milyon dolarlık Obruk HES İşletmesinin, Çorum’a yapılan en büyük devlet yatırımlarından birisi olduğunu belirten Obruk HES İşletme Müdürü Serkan Özek, her geçen gün gelişen Üniversitemizin de Çorum’da büyük bir farkındalık oluşturduğunu belirterek kurumlarımız arasında ortak iş birliği kurulmasını istediklerini ifade etti. Obruk HES İşletme Müdürü Özek, AB Projelerinde, TÜBİTAK Projelerinde kurumlarının da yer alabileceğini ifade ederek öğrencilerimizin Obruk HES İşletmesinde de staj ve teknik geziler yapabileceklerini sözlerine ekledi.

Üniversitemize ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunarak kurumlarımız arasında yapılacak iş birliğinden büyük bir memnuniyet duyacağını ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, Obruk HES İşletme Müdürlüğü ile pek çok alanda ortak çalışmalar yapabileceklerini ifade etti. Üniversitemizin tüm paydaşlarından aldığı destek ve kurduğu sinerji ile gelişimine büyük bir hızla devam ettiğini ve bu bağlamda da bulunduğu coğrafyaya her anlamda fayda sağladığını belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, nazik ziyaretlerinden dolayı Obruk HES İşletme Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube