Yayınlanma Tarihi: 24 Haziran 2015 Çarşamba

Hayırlı Olsun Ziyaretlerimiz Devam Ediyor

Türk Ocakları Çorum Şube Başkanı Prof. Dr. İrfan Çağlar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ı yeniden rektör olarak atanmasından dolayı tebrik eden Türk Ocakları Çorum Şube Başkanı Prof. Dr. İrfan Çağlar, Üniversitemizde yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ve iş birliklerine hazır olduklarını ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a başarılarının devamını diledi. Prof. Dr. Çağlar, önümüzdeki hafta Türk Ocakları Çorum Şubesi tarafından verilecek olan iftar yemeğine Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ı davet etti.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemizin kapılarının herkese açık olduğunu, Üniversitemizin ve ilimizin gelişimi adına her türlü iş birliklerine hazır olduklarını belirterek ziyaretlerinden dolayı Türk Ocakları Çorum Şube Başkanı Prof. Dr. İrfan Çağlar ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.