Yayınlanma Tarihi: 24 Haziran 2015 Çarşamba

Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan Elfaz Ermiş ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Duran Cesur, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Hitit Üniversitesi’nin her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini belirten Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan Elfaz Ermiş, Üniversitemizin ilimizin kalkınması adına büyük önem arz ettiğini ifade ederek Rektör Prof. Dr. Alkan’ın yeniden rektör olarak atanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Üniversitemizin ulusal ve uluslararası arenada başarılı çalışmalara imza attığını ifade eden Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Duran Cesur, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın yeniden rektör olarak atanmasıyla birlikte Hitit Üniversitesi’nin dünya üniversitesi olma yolunda hızla ilerlediğini vurgulayarak Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a başarılar diledi.

Hitit Üniversitesi olarak büyük bir çalışma gayreti içerisinde olduklarını dile getiren Rektör Prof. Dr. Alkan da kısa zamanda üniversite olarak çok yol kat ettiklerini ve bu başarıda tüm paydaşlarımızın, tüm gönüldaşlarımızın büyük bir paya sahip olduklarına dikkat çekerek Üniversitemizin gelişim sürecine katkı sağlayan herkese teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube