Yayınlanma Tarihi: 28 Haziran 2015 Pazar

Altınokta Körler Derneği Çorum Şubesinden Rektörümüze Ziyaret

Altınokta Körler Derneği Çorum Şube Başkanı Kürşat Abid Ahıshalı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Altınokta Körler Derneği Şube Başkanı Kürşat Abid Ahıshalı, Tıp Fakültesi aracılığı ile sağlık alanında önemli gelişmeler olduğunu belirterek Hitit Üniversitesinin adından her geçen gün tüm ilde söz edildiğini ifade etti. Üniversitemizin engelliler konusunda da profesyonel bir yaklaşımla çalıştığını, Çorum'daki tüm engelliler yararına çalışan STK’larla olduğu gibi Altınokta Körler Derneğiyle de yakın bir iş birliği içerisinde olduğunu belirten Ahıshalı, Rektör Prof. Dr. Alkan’ı yeniden rektör olarak atanmasından dolayı tebrik etti.
Üniversitemizin sahip olduğu bilgi birikimiyle bulunduğu topluma en fazla faydayı sağlamak amacıyla gayretli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, engelli insanların yaşadıkları sorunların tüm insanlığın ortak sorunu olduğu bilincinden hareketle engelli kardeşlerimizin toplum içerisinde bağımsız hareket edebilme yeterliliğine ulaşmaları için Üniversitemizde de yoğun çalışmalar yapıldığını söyledi. Rektör Prof. Dr. Alkan, engelli bireylerimizin tüm engellerinin kalkmasını dileyerek Altınokta Körler Derneği yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube