Yayınlanma Tarihi: 28 Haziran 2015 Pazar

MÜSİAD’dan Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şube Başkanı Mücahid Ahmet Köksal ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın yeniden rektör olarak atanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Çorum Şube Başkanı M. Ahmet Köksal, Üniversitemizin gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarla her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini ifade ederek yapılacak ortak çalışmalara her zaman hazır olduklarını belirtti. MÜSİAD Çorum Şubesi olarak gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında da bilgi paylaşımında bulunan Köksal, üniversite-sanayi iş birliğinin büyük önem arz ettiğini ve yapılacak çalışmalarda Üniversitemizin görüşlerini çok önemsediklerini ifade ederek MÜSİAD’ın tarihinin anlatıldığı “25 Yılın Hikayesi” isimli kitabı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a hediye etti.
 
Üniversitemizin toplumun gelişmesinde çok önemli bir role sahip olan sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğini çok önemsediğini ve bu anlamda ülkemizin maddi ve manevi yönden gelişmesine katkıda sağlayan MÜSİAD’ın büyük önem teşkil ettiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin iş birliği içerisinde yürüttüğü çalışmaları somut projelere dönüştürmeye hazır olduğunu vurgulayarak ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Mücahid Ahmet Köksal ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. 
 

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube