Yayınlanma Tarihi: 19 Temmuz 2015 Pazar

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şubeden Rektörümüze Ziyaret

Memur-Sen Çorum İl Başkanı Ahmet Saatçi, Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Erol Çalmaz ve yönetim kurulu üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Rektör Prof. Dr. Alkan’ın yeniden rektör olarak atanmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Ahmet Saatçi ve Erol Çalmaz, Üniversitemizde yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ve Üniversitemizin yaptığı başarılı çalışmalardan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek Üniversitemiz bünyesindeki idari personelin unvan değişikliği ve görevde yükselmesi için sınav açılması yönündeki taleplerini iletti.
Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, toplumun gelişmesinde önemli bir role sahip olan sivil toplum kuruluşlarını, üniversitenin en önemli paydaşlarından biri olarak gördüklerini ifade etti. Sınav ile ilgili olarak idari personelimizin sorunlarına göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Alkan, 2012 yılında açılmış olan sınavın bir kez daha açılması için çalışmaların başlayacağını belirtti.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube