Yayınlanma Tarihi: 26 Temmuz 2015 Pazar

Çorum Milletvekili Tufan Köse’den Üniversitemize Ziyaret

Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Tufan Köse, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Rektör Prof. Dr. Alkan’ın Çorum’a örnek bir üniversite kazandırarak Üniversiteyi sağlam temeller üzerine oturttuğunu ifade eden Milletvekili Köse, Rektör Prof. Dr. Alkan’ın yeniden rektör olarak atanmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Rektör Prof. Dr. Alkan’ın ilimiz ve Üniversitemiz için büyük bir şans olduğunu da sözlerine ekleyen Milletvekili Köse, “Bizler de bu şansı Çorumlular olarak iyi kullanmak zorundayız. Rektörümüze ilimiz adına teşekkür ediyorum” diyerek başarı dileklerini sundu.
Çorum’un her bileşeni ile yakın bir diyalog ve iş birliği içerisinde çalışmalarını yürütmeye gayret eden Üniversitemizin, paydaşlarından aldığı desteklerle hızlı bir gelişim kaydettiğini belirten Rektör Prof. Dr. Alkan da Milletvekili Köse’nin “ortak payda Çorum” yaklaşımı ile göstermiş olduğu tutumdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hep birlikte yapılacak çalışmalarla Üniversitemizin daha da iyi yerlere geleceğine inandığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan,  ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Köse’ye teşekkür etti.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube