Yayınlanma Tarihi: 28 Temmuz 2015 Salı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdüründen Rektörümüze Ziyaret

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Murat Ocak ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Alkan’ı yeniden rektör olarak atanmasından dolayı kutlayan Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Murat Ocak, Üniversitemizde yapılan çalışmaları takdir ettiklerini ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a başarılarının devamını diledi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında da bilgi paylaşımında bulunan Ocak, “üniversite sektör iş birliği” bağlamında Üniversitemizin birçok kurumla iş birliği içeresinde olmasından da büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Eğitim öğretim faaliyetleri beraberinde bulunduğu coğrafyaya her anlamda katma değer sağlamayı da kendisine amaç edinen Üniversitemizin, tüm kurumlarımızla yakın bir diyalog ve iş birliği içerisinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin yakalamış olduğu bu sinerji ile her geçen gün gelişimini daha da artıracağını ifade etti. Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Murat Ocak ve beraberindeki heyet teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin tüm kurumlarımızla olduğu gibi Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü ile de ortak işler ve projeler yapmaktan mutluluk duyacağını sözlerine ekledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube